Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Om oss

Vad är Beyond Us?

Vi är en butik. Men inte bara det, hos oss hittar du nya spännande varumärken, lokala och internationella, alla på tillfälligt besök - så ta chansen medan de är här!
Vi är ett café. Men inte bara det, här kan du äta både frukost, lunch och middag, ta ett glas i baren, gå på quiz-kväll eller after work!
Vi är ett workspace. Men inte bara det, våra mötesrum går att hyra för workshops och teammöten - men även för yogapass och events.
Vi är ett postombud. Men inte bara det, du kan prova det du beställt i våra fina provrum och skicka tillbaka direkt om något inte passar.
Vi är en mötesplats, ett ställe att känna sig som hemma på och komma tillbaka till. Vi är whatever you want us to be. Har du en idé eller en dröm du vill förverkliga hos oss? Hör av dig genast!

Kontakta oss

Go Beyond

Vill ditt varumärke synas hos oss?

Få exponeringsplats på stans bästa adress, där vi tar hand om allt! Vår unika pop-up lösning låter kanske too good to be true - men det är sant. Vi lovar.
Om området

Platsen för pionjärer.

Södertull ligger i hjärtat av Malmö, på mitten av gågatan - stans huvudsakliga shoppingstråk  som binder samman Malmö Central med station Triangeln. Södertull ligger på första parkett till kanalen som ringlar sig runt stadskärnan och har så länge vi minns varit en unik samlingsplats för Malmöborna, speciellt om våren och sommaren då trapporna ner mot vattnet fylls av människor som njuter av solen i söderläge från morgon till kväll. Precis här hittar ni Beyond Us, som utmärker sig med sin stora yta och fantastiska uteservering.