Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
COVID-19: Läs om hur vi anpassar oss efter restriktionerna.
Stäng notis
Vi lagar. Ni äter.

What’s cooking, good looking?

I vårt lilla kök lagar vi allt på plats*. Nya beroendeframkallande bakverk tas fram av vår duktiga konditor (sötpotatiskaka med brynt smör-frosting, anyone?) För den hungrige har vi varma mackor, soppor, sallader och snacks. Vi gillar smårätter som du och dina vänner kan dela över borden, men vi har också större portioner som du kan ha helt för dig själv.
*Förutom brödet som bakas av våra vänner på Bageri Leve.
På menyn

Vad vi lagar just nu.

Take (my breath) away?

Allt på menyn går såklart att få med sig hem. Kom förbi och hämta, eller beställ med utkörning om ni är många. Vi löser det mesta! Bara maila på boka@beyondus.se
We're here all day

Kom på frukost, stanna på AW.

Här är det lätt hänt att man blir kvar. Börja dagen med stans godaste frulle, jobba från någon av våra öppna arbetsplatser. Färdigjobbad? Perfekt, det är dags att öppna bubblet och sätta på musiken. Ses vi imorgon igen?
Just nu har vi förkortade öppettider kvällstid p.g.a. COVID-19:
Öppettider i Café
Instagram-ikon
Följ oss på @beyondus.cafe