Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Vi lagar. Ni äter.
Café & Bar

What’s cooking, good looking?

I vårt lilla kök lagar vi allt på plats*. Nya beroendeframkallande bakverk tas fram av vår duktiga konditor (sötpotatiskaka med brynt smör-frosting, anyone?) För den hungrige har vi varma mackor, soppor, sallader och snacks. Vi gillar smårätter som du och dina vänner kan dela över borden, men vi har också större portioner som du kan ha helt för dig själv.
*Förutom brödet som bakas av våra vänner på Gateau.
På menyn

Vad vi lagar just nu.

Frukost serveras vardagar 9-11
Lunch serveras vardagar från 11
Kvällsmeny serveras från 11 på fredagar
Helgbrunch serveras hela dagen, hela helgen
Frukost
Lunch
Fika
Fråga oss om aktuellt utbud
Beyond brunch

Brunch hela dagen.

Varje lördag och söndag byter vi ut vår ordinarie meny mot en brunchmeny som serveras hela dagen, hela helgen. Håll utkikför att se vad vi lagar just nu!
@beyondus.cafe
We're here all day

Kom på frukost, stanna på AW.

Här är det lätt att man blir kvar. Börja dagen med stans godaste frulle, jobba från någon av våra öppna arbetsplatser. Färdigjobbad? Perfekt - det är dags att öppna bubblet och skruva upp musiken! Under hösten och vintern har vi öppet sent på fredagar för After Work, Quiz och events. Håll koll på allt som händer och boka bord till Quizkvällarna här:
Eventkalender
Instagram-ikon
Följ oss på @beyondus.cafe