Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Go Beyond

Mer än en egen butik.

Vår enkla pop-up lösning ger er en fysisk exponeringsplats på stans bästa adress. För en fast månadskostnad får ni personal, kassasystem, inredning, visual merchandising, marknadsföring i sociala medier och mycket mer - allt som behövs för att förverkliga era butiksdrömmar!
Ett unikt retailkoncept

Beyond Us är den perfekta platsen att:

Lansera nya produkter och sälja under högsäsong.
Öka varumärkeskännedom med aktiveringar och brand events.
Testa en ny marknad eller ett nytt erbjudande.
We ♡ Malmö

Sveriges snabbast växande storstad.

För oss behöver inte Malmö säljas in, vi älskar Malmö och vet att det är här det händer. Här är lite siffror (för den som går igång på sånt) som stärker vårt case:

49%

av invånarna är under 35 år. Sveriges yngsta storstad!

125 000

besöker gågatan varje vecka.
Våra exponeringspaket

Your compact flagship.

Visa det bästa ni har: en komplett kollektion, er vision, ert varumärke - ni styr själva över utbudet. Här listar vi våra exponeringspaket, exempel på hur de kan se ut (butiksinredningen anpassas självklart efter era produkter och behov), vad som skiljer dem åt och vad de kostar.
Hittar ni inte det perfekta paketet för just er? Tveka inte att höra av er!

Jämför våra exponeringspaket.

 
Hotspot
Stall
Market
Grand market
A5 presentation
Digital presentation på Instagram och på vår hemsida
Artwork med logo
Artwork med bild
Exponering i headern på vår startsida
Exponering på 65''-skärm i vår entré
Inredning (bord, klädställningar, hyllor, m.m.)
x3 pcs
x6 pcs
x8 pcs
x12 pcs
Pris per månad
20 000 kr
35 000 kr
50 000 kr
60 000 kr
Drop Spot

All eyes on you.

Vår drop spot är en helhetslösning för maximal effekt under kortare perioder (1-7 dagar). Vill ni skräddarsy en one of a kind produktlansering eller varumärkesbyggande aktivitet med fokus på upplevelsen? Då är detta the place. Vi tänker allt från smakprovning, testkörning eller varför inte ett mega-beauty lab? Vad tänker ni? Vi vill höra alla era galna idéer (och bidrar gärna med våra egna!)
Säg hej

Where the magic happens.

Är ni nyfikna på våra exponeringslösningar eller vill bolla aktiverings-idéer med en av våra superstjärnor? Första steget mot att förverkliga era retail-drömmar är att slänga iväg ett mail till oss. Vi hörs!

hello@beyondus.se

”Tack vare att vi kan ha våra produkter hos Beyond Us tills vi öppnar eget showroom i Malmö, kan vi erbjuda möjligheten för våra kunder att uppleva och provsitta våra produkter innan beställning online. Tack vare gott samarbete ser vi god utveckling på försäljningen i Malmö-området och många kunder som uppskattar möjligheten och de generösa öppettiderna med kompetent personal på plats.”

Fanny Larsson
Country Manager Sweden, Sofa Company

”Vi på Timi of Sweden är stolta över vårt samarbete med Beyond Us. Deras entusiasm för våra produkter gör att vi alltid känner oss prioriterade av både personal och kunder. Beyond Us är fantastiska på att skapa en vacker och trendig atmosfär i butiken och har en talang för att skapa en inspirerande köpupplevelse. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och är förväntansfulla över framtida projekt tillsammans!”

Tifanny Drennow
Grundare, Timi of Sweden

”Eftersom Beyond Us erbjuder ovanligt inspirerande och generösa ytor för möten, konferens och workshops - samtidigt som det finns en hög nivå av flexibilitet, kvalité och service, lyckas de matcha både mina önskemål och mitt varumärke.”

Cilluf Winkvist
Grundare, CiLLUF iNC

”Vi var 4 företag som bjöd in kunder i två dagar för produktvisning! Vi var alla så nöjda, och våra kunder tyckte att platsen var ett bra val, centralt med fin utsikt, god mat och trevlig personal! Vi fick alla våra önskemål tillgodosedda, och kan varmt rekommendera att planera en tillställning här!”

Eva-Lotta Opebiyi
Gabriek DK

”Att vara på Beyond Us kändes som att komma hem. Teamet är fantastiskt på alla sätt - superengagerade, kärleksfulla, kreativa och professionella. Vi passade på att använda Beyond Us som mötesplats för affärsmöten, vilket alltid skapade en positiv effekt för oss, att kunna visa upp våra produkter i en så snygg miljö och i en kontext med andra fina varumärken. Förutom försäljning så ledde exponeringen på Beyond Us till att vi blivit kontaktade av andra återförsäljare och samarbetsparter.”

Arinze Emegoakor
Grundare, Akuko World

"Under vår tid på Beyond Us såg vi ett ökat antal köp i vår webshop från Malmöområdet."

Maria Gustavsson
Swedish Ninja