Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Om satsningen

När marknadsplatsen flyttar upp på nätet blir det ännu viktigare med platser att inspireras på!

Microvaruhuset

Idén till Beyond Us föddes våren 2017 när initiativtagarna till konceptet Petra Hodel och Frida Roos var på väg hem från Borås och modebranschens dag. Tanken var att skapa en fysisk mötes- och försäljningsplats med, butik, fik, postutlämning, co-working, event och konferens, allt under samma tak.

Framtidens mötes- & marknadsplatser.

Hela konceptet bygger på att synas tillsammans med andra varumärken för att skapa synergier och kostnadseffektivitet. Petra och Frida ville sänka tröskeln för företag att möta kunder fysiskt, “kom med era varor, resten sköter vi!” Medan andra pratade om svårigheterna för den fysiska handeln började de spåna på möjligheterna för framtidens mötes- och marknadsplatser.
“Kom med era varor, resten sköter vi!”

Mer fokus på stadskärnan

Frida och Petra har jobbat inom retail hela sina liv och brinner för att skapa positiva och inspirerande möten och upplevelser för alla besökare, gäster och kunder. De pitchade in sin idé till Vasakronan som såg potentialen och gav konceptet en plats i sin breda portfölj av plattformar för fysisk försäljning.

Beyond Us - the urban market

Efter två års intensivt utvecklingsarbete, stora ombyggnationer och anpassningar blev drömmen sann. Beyond Us slog upp portarna den 25 oktober med årets soirée, och vilken fest det blev!

Redan under första året har över 100 varumärken mött sina kunder i Malmö genom försäljning, exponering och brand events vilket ökat varumärkeskännedomen i området. Närmre 70 Co-workers och företag har haft konferenser och workshops och över 13 000 ljuvliga koppar kaffe har serverats från fiket.

Vi tror på samskapande - att vi tillsammans kan nå resultat bortom de vi når på egen hand. Genom att skapa en miljö som är nyfiken, öppen och föränderlig blir vi något större - något Beyond Us, helt enkelt.

Beyond Us - the urban market är ett samarbete mellan Voii Studios och Vasakronan.