Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Workspace

Jobba från
Beyond Us.

Boka ett mötesrum för bara dig och kollegorna eller slå dig ner med din laptop vid någon av våra öppna arbetsplatser. Våra härliga rum mitt i stan är en perfekt plats att komma till för att lämna kontoret och få ny inspiration i en kreativ miljö.

Konferens

Skylight

Vårt mindre mötesrum med skrivbord, skärm och videokonferensutrustning.

Mån - Fre 08.00 - 12.00
2 500 kr
Mån - Fre 12.30 - 17:00
2 500 kr
Mån - Fre 08.00 - 17:00
3 000 kr
Läs mer

Panorama

Vårt större mötesrum med skärm och flexibel möblering.

Mån - Fre 08.00 - 12.00
3 000 kr
Mån - Fre 12.30 - 17:00
3 000 kr
Mån - Fre 08.00 - 17:00
4 000 kr
Läs mer
Co-working

Drop-in Desk

Slå dig ner med din laptop och jobba vid vårt stora skrivbord. Det är bara att (som namnet hintar om) droppa in i mån av plats. Här får du tillgång till Wi-Fi, eluttag och ljudisolerad pod från Framery när du behöver ta ett samtal eller möte. Ta gärna med dig kaffe, lunch och fika från caféet upp.

Go Beyond

Slå på stora trumman!

Vill ni hålla ett större event hos oss? Bjuda in till föreläsning, AW eller anordna en egen festival? Vi använder gärna våra ytor i butiken och caféet för era idéer - bara hör av er.

Några som hängt hos oss:

Säg hej

Vi finns här för er!

Oavsett vad ni är sugna på att göra hos oss rekommenderar vi att slänga iväg ett mail till Joanna - hon hjälper er med frågor, rumsbokningar, matpaket och allt ni kan tänkas behöva. Vi hörs!

Joanna Sturk