Workspace

Det verkar som att du använder Internet Explorer.

Tyvärr har Internet Explorer inte fått några riktiga uppdateringar sedan 2015, då Microsoft introducerade sin nya webbläsare Edge. Som ett resultat har inte Explorer stöd för moderna webbtekniker, vilket resulterar i att moderna webbsidor (som denna) inte visas ordentligt.

Länkarna nedan hjälper dig installera en ny webbläsare, ifall du inte redan har en.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Arbeta från Beyond Us
Våra vackra studios kan användas för teammöten, konferenser, införsäljningar, träningsevent - vi ordnar det mesta. Hör av dig till oss med din idé! Rummen går att boka hel- eller halvdagar. I mötespaketen ingår frukt och kaffe, vi kan även tillhandahålla frukost, lunch och fika från vårt fina café.
Alla arbetsytor är heltäckta i blixtsnabbt Wi-Fi — helt gratis!
Maila oss för att boka
Skylight

Vår mindre studio (ca 15 m2) är ett perfekt mötesrum för 8-10 personer. Två takfönster släpper in dagsljuset och skapar en härlig arbetsmiljö. (Vi rekommenderar att pausa en stund och bara titta på molnen!)

Förutom mötesbord, stolar och storbildsskärm finns även all teknik för videokonferens att använda.
Priser: 2500 kr/halvdag & 3000 kr/dag
I priset ingår kaffe och frukt.
Alla priser är ex. moms.
Panorama

Vår stora studio (ca 30 m2) med utsikt över kanalen. Panorama kan användas som träningsstudio, mötes-, konferensrum eller eventlokal. Ett inspirerande, flexibelt rum som går att anpassa efter era önskemål.

Priser: 3000 kr/halvdag & 4000 kr/dag
I priset ingår kaffe, frukt och anpassad möblering beroende på vilken typ av möte/event ni önskar anordna.
Alla priser är ex. moms.
Drop-in desk
På ovanvåningen har vi också ställt ett stort skrivbord där det finns plats för uppemot 10 personer. Som namnet föreslår, är det helt okej att bara droppa in och sitta och jobba en stund.
Välkommen in!